Activitats

Cerca avançada


1er Open de Tennis Alpicat

Des del Club Jove d'Alpicat, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports d'Alpicat, s'ha impulsat la celebració del 1er Open de Tennis d'Alpicat els dies 26, 27 i 28 de març del 2021.
El torneig estarà dividit en dues categories mixtes (or i plata) i cada categoria tindrà 2 vencedors (1r/a i 2n/a).
Trofeus:
- 1er/a de cada categoría: Motxilla raquetero gran + trofeu.
- 2n/a de cada categoría: Motxilla raquetero petita + trofeu.
Hi haurà una Welcome Bag per a cada participant, que constarà de la samarreta del torneig, una tovallola del torneig, un pot de pilotes i 4 pases com a públic per a 4 familiars.
Preu inscripció: 15€ per participant.
L'import de les inscripcions es donarà íntegrament al "Club de las 5 H", entitat solidària de Lleida que destina els diners recollits a causes benèfiques com la construcció d'un espai exterior de diversió, oci i teràpia per als infants i joves ingressats a l'Hospital de dia infantil i juvenil de Sant Joan de Déu Lleida.
Categoria PLATA

Veure inscrits
Categoría OR

Veure inscrits

Hipopressius gener, febrer i març del 2021- Dijous de les 17.30h a les 18.45h

En funció de les restriccions i de la evolució de la pandèmia s'anirà variant la presencialitat i l'aforament de l'activitat. Les classes es podran fer mitjançant la plataforma zoom quan no estigui permès fer-les presencialment. Una altre format que s'aplicarà quan no es permeti l'assistència presencial del 100% de la gent inscrita serà el fer classe presencial en petits grups per torns i la resta mitjançant el zoom.
Hipopressius gener, febrer i març del 2021

{{ activar_acceso.socio.nombre_completo }}

{{ activar_acceso.error_msg }}